ONLINE MAGAZIN

HOTEL DARO***

Hotel nájdete v známej baníckej obci Hodruša-Hámre, ktorá sa rozprestiera v nádhernom prostredí Štiavnických vrchov.
Vám, vašej rodine, priateľom, kolegom či obchodným partnerom zabezpečíme komfortné ubytovanie vo vkusne zariadených izbách za priaznivé ceny. jedinečné ubytovanie uprostred Hodrušskej doliny

Hotel ponúka štýlové izby pre dvojice, elegantné rodinné izby či luxusný apartmán. Celková kapacita zariadenia je 42 pevných lôžok a 5 prísteliek. Súčasťou hotela je bezplatné parkovisko (32 miest), možnosť využitia kongresovej miestnosti, požičovňa bicyklov a prenájom tenisových kurtov.

Hotel DARO *** ma však jednu veľmi zaujímavú a praktickú ponuku. Pre záujemcov o cyklovýlety je k dispozícii BIKEBUS, ktorý vás môže vyviezť spolu s bicyklami na Červenú studňu, odkiaľ si môžete vychutnať skvelé cyklotrasy s tajchmi ako na dlani.


Naši hostia si môžu spestriť pobyt využitím ponúkaných wellness služieb. Príjemnú atmosféru moderného hotela umocňujú Á la carte reštaurácia s vynikajúcou kuchyňou či útulný lobby bar s kaviarňou. Spoločenské priestory hotela sú vhodné na usporiadanie rôznych akcií.

V okolí sa nachádza množstvo turisticky atraktívnych lokalít. Niektoré z nich sú zapísané na Zozname svetového dedičstva UNESCO. V Chránenej krajinnej oblasti Štiavnické vrchy sú k dispozícii pozoruhodné náučné chodníky, ktoré umožňujú spoznávať krásy miestneho prostredia.

Priaznivcov cykloturistiky potešia cyklotrasy rozličnej náročnosti. Medzi najvyhľadávanejšie miesta v regióne patria tajchy, jedinečné umelé jazerá. Sú obľúbeným centrom oddychu najmä v letných mesiacoch. Okolie vyhovuje aj milovníkom zjazdového či bežeckého lyžovania. V samotnej obci Hodruša-Hámre, ktorú preslávila bohatá banícka tradícia, si môžete pozrieť zaujímavé historické pamiatky. Významné pamätihodnosti nájdete aj v blízkom meste Banská Štiavnica.

Viacej informácií  nájdete aj tu:

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej