ONLINE MAGAZIN

Logitech G predstavuje vyspelé herné headsety

Logitech G, herná značka spoločnosti Logitech, dnes oznámila uvedenie herných headsetov Logitech® G433 7.1 Gaming HeadsetLogitech® G233 Prodigy Gaming Headset. Tieto náhlavné súpravy sú vybavené vyspelými hernými technológiami, vrátane audio driverov Pro-G™, ktoré čakajú na vybavenie patentovej prihlášky a prinášajú špičkový zvukový prednes. Headsety sú pritom ľahké, nanajvýš pohodlné a navrhnuté tak, aby ste ich so sebou mohli pohodlne nosiť kamkoľvek, aj keď sa práve nebudete hrať.

„Ak ste ako ja a veľa sa hrávate, viete, že mať skvelý headset je nevyhnutnosť,“ povedal Ujesh Desai, viceprezident a generálny riaditeľ divízie Logitech G. „A ak milujete hudbu, je rovnako dôležité mať skvelá slúchadlá. Teraz môžete mať jednu náhlavnú sadu, ktorá vám ponúkne to najlepšie z oboch svetov. Môžete hravo prechádzať z PC na hernú konzolu a pretože majú krásny dizajn, drivery Pro-G a odnímateľné rameno s mikrofónom, môžete vyjsť aj von a nosiť ich ako slúchadlá, ktoré budú dokonale zodpovedať vášmu životnému štýlu.“

Vysoko kvalitný zvuk

Oba headsety sú osadené vyspelými drivermi Pro-G, ktoré sú vyrobené z hybridných sieťovaných materiálov a poskytujú vysoko kvalitný zvuk. Tieto drivery majú čisté výšky a mohutné basy s minimálnym skreslením. Divízia Logitech G optimalizovala kvalitu zvuku pre reprodukciu z analógových zdrojov aj z digitálneho USB výstupu, takže zvukový profil je verný bez ohľadu na to, z akého zdroja budete prehrávať.

Headset Logitech G433 navyše používa DTS Headphone: X® 7.1, takže máte garanciu, že sa vám o špičkovú kvalitu zvuku postará najmodernejšia technológia. Veľmi realistická technológie DTS Headphone: X precízne napodobňuje rozmiestnenie 7.1 reproduktorov v priestore a lokalizácii zvukového obrazu, takže budete počuť efekty v hrách a zvuky na orientáciu v priestore tak, ako ich pre vás vývojári hier zamýšľali – napríklad aj to, ako sa doteraz vzdialení nepriatelia pomaly približujú a z akého smeru prichádzajú. Navyše si môžete nezávisle nastaviť úroveň hlasitosti pre sedem jednotlivých audio kanálov.

Pohodlný dizajn inšpirovaný atletickými športmi

Headsety Logitech G433 a Logitech G233 sú odolné, ale pritom ľahké a maximálne pohodlné. Headset Logitech G433 má vodu odpudzujúci látkový poťah odolný i proti škvrnám, ktorý bude k dispozícii v štyroch farebných prevedeniach: Royal Blue (kráľovská modrá), Fire Red (požiarna červená), Triple Black (trojitá čierna) a špeciálne Camo Blue (maskáčová modrá), ktoré sa v Severnej Amerike budú predávať exkluzívne cez Best Buy. Model Logitech G233 bude mať na dotyk mäkký čierny materiál s tyrkysovými mušľami.

Oba headsety sú vybavené sieťovanými náušníkmi, ktoré sú priedušné a možno ich ľahko zložiť kvôli čisteniu. Model Logitech G433 sa navyše dodáva s druhou sadou náušníkov z mikrovlákien, aby ste si mohli vybrať, ktorý materiál vám lepšie vyhovuje.

Veľmi čistá komunikácia a multiplatformová podpora

Oba headsety obsahujú veľmi kvalitný mikrofón na odnímateľnom ramene s miniatúrnym pop filtrom (na potlačenie sykaviek), ktorý zaisťuje chatovanie a komunikáciu s krištáľovo čistým zvukom. A oba fungujú na PC, herných konzolách (vrátane Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch) alebo na mobilných zariadeniach. Obe sady G433 aj G233 majú oficiálnu certifikáciu pre aplikáciu Discord, ktorá zaručuje najvyššiu úroveň čistoty zvuku a hlasu.

Cena a dostupnosť

Očakáva sa, že herné headsety Logitech G433 a Logitech G233 budú k dispozícii u maloobchodných predajcov na celom svete v júni 2017 za odporúčané maloobchodné ceny 129,99 € a 89,99 €. Podrobnejšie informácie môžete získať na webe, blogu alebo sa s Logitech spojte na Facebooku.

Mohlo by vás zaujímať:

Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Technika Technológie

Samsung predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2, ktorý ochráni cenný majetok používateľov

Nová verzia je univerzálnejšia a znamená viac pokoja v duši. Vďaka novým funkciám má používateľ sledovanie svojich vecí pod kontrolou. Možnosti vyhľadávania stratených predmetov sa s novou verziou výrazne rozšírili  Spoločnosť Samsung Electronics predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2. Novinka prináša do radu inteligentných príveskov Galaxy SmartTag množstvo vylepšených spôsobov, ako strážiť a sledovať cenné predmety. Možnosti […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Radíme Vám Technika

Od železníc smrti až po guľové vlaky

Od svojho rozmachu v 19. storočí je železnica najvýznamnejším stelesnením moderných technických výdobytkov ako aj jedným z najdôležitejších dopravných prostriedkov. Pomocou železničných tratí sme schopní zdolávať hory, prekonávať obrovské vodné plochy a kliesniť si cestu divočinou. Aby sme sa však  k tomu dopracovali, museli výrobcovia a konštruktéri dosiahnuť fantastické výkony, ale aj vykonať bezohľadné rozhodnutia. Príbehy železníc […]

Čítať ďalej