ONLINE MAGAZIN

Dosiaľ najpokročilejšie GPS cyklocomputre Lezyne

Nová kolekcia Year 10 predstavuje cyklocomputre Lezyne GPS nesúce sa v znamení nových funkcií a vzrušujúcich inovácií.

Spolu s novou sériou cyklocomputrov prichádza Lezyne na trh aj s GPS hodinkami. Lezyne prevzal kompaktné rozmery svojich GPS prístrojov a integroval ich do moderných, atletických hodiniek. A to najlepšie na tom je, že tieto GPS hodinky majú všetky funkcie ako cyklopočítače.
Veľký alebo malý, všetky GPS cyklocomputre Lezyne sa pýšia vynikajúcou cenou, za ktorú ponúkajú neuveriteľné funkcie.
Prepojte si cyklopočítač so smartfónom a užite si turn – by- turn navigáciu, oznámenia z telefónu, aplikáciu Lezyne Track (Live Tracking) alebo zapnite funkcie Strava Live Segments.
Všetky  cyklocomputre Lezyne GPS poskytujú potrebné GPS funkcie, spolu s nevyhnutnou schopnosťou udržať spojenie s vašim smartfónom.

 

Super GPS

Super GPS  149.95 €
Super GPS HR Set (Hrudný pás na tep.frekvenciu): 189.95 €
Super GPS HR Set (Hrudný pás, senzory na rýchlosť a kadenciu): 229.95 €

Cyklocomputer Lezyne Super GPS je pokročilý cyklopočítač naprogramovaný najnovšími technológiami a interaktívnymi funkciami. Vo svojej podstate tento prístroj ponúka ultra spoľahlivú jazdu tým, že kombinuje tri formy merania, ktoré pri svojom vzájomnom prepojení šetria batériu, monitorujú jazdca a merajú prevýšenia. Rozšírené údaje a informácie o tréningoch získate, keď prístroj spárujete s power metrom, monitorovaním srdcového tepu alebo snímačom rýchlosti / kadencie cez ANT + a/alebo cez Bluetooth Smart pripojenie.
Okrem toho, keď Lezyne Super GPS spárujete s iOS alebo Android smartfónom a voľne dostupnou Lezyne GPS Ally aplikáciou, prístroj ponúka mnoho ďalších možností.
Super GPS dokáže zobraziť prichádzajúce textové správy, e-maily a telefonáty, používa Strava Live Segments a ponúka prvú (skutočne) turn-by-turn navigáciu v tomto odvetví. Navyše si dispej môžete prispôsobiť a zobrazovať iba základné funkcie alebo ho viete nastaviť až na päť spôsobov zobrazovania navigácie. Batéria cyklocomputra Lezyne Super GPS má výdrž až 24hodín.

Veľký výber GPS cyklocomputrov Lezyne nájdete tu: 

 

Micro Color GPS

Micro Color GPS: 159.95 €
Micro Color GPS HR Set (Hrudný pás na tep.frekvenciu): 199.95 €
Micro Color GPS HR Set (Hrudný pás, senzory na rýchlosť a kadenciu): 239.95 €

Cyklocomputer Lezyne Micro C GPS má žiarivý farebný displej, pričom ponúka užívateľovi rovnaké skvelé funkcie ako Super GPS. Keď je spárovaný cez Bluetooth Smart s iOS alebo Androidom prostredníctvom voľne dostupnej aplikácie Lezyne Ally, prístroj ponúka turn – by- turn navigáciu, Strava Live Segments a upozornenia telefónu (prichádzajúci hovor, textové správy a emaily). Okrem toho Micro C GPS možno súčasne spárovať s ANT+ alebo Bluetooth snímačmi, čo umožní merať výkon, tep srdca a rýchlosť/kadenciu. Navyše pri jeho spárovaní sa ukladajú dáta neuveriteľne presne. Pri nahrávaní prístroj kombinuje dáta z GPS a GLONASS satelitov s informáciami z integrovaného barometra a akcelerometra. Pri hmotnosti 29 gramov a batérii s výdržou až do 14 hodín je tento GPS cyklocomputer tým, čo zaujme každého minimalistu milujúceho informácie o svojej jazde.

Veľký výber GPS cyklocomputrov Lezyne nájdete tu: 

Micro GPS

Micro GPS: 129.95 €
Micro GPS HR Set (Hrudný pás na tep.frekvenciu): 169.95 €
Micro GPS HR Set (Hrudný pás, senzory na rýchlosť a kadenciu): 199.95 €

Lezyne Micro GPS je vysoko pokročilý, super kompaktný cyklopočítač. V kombinácii s voľne dostupnou applikáciou Lezyne Ally (iOS alebo Android) sa prístroj premení v systém, ktorý ponúka turn-by-turn navigáciu, pravdivé nahrávanie trasy, Strava Live Segments, upozornenie na email, textovú správu alebo telefonát. Micro GPS môžete spárovať s ANT+ alebo Bluetooth a tak dokáže merať výkon, pulz srdca, rýchlosť/kadenciu. Pokročilý nahrávací systém kombinuje meranie z GPS satelitov, barometera a akcelerometrom pre ultra presné sledovanie dát. Okrem toho, tento cyklopočítač váži len 29 gramov, batéria pri plnom nabití vydrží až 14 hodín a viete si nastaviť ľubovoľne strany displeja a dátové polia.

Veľký výber GPS cyklocomputrov Lezyne nájdete tu: 

 

Macro GPS

Macro GPS: 99.95 €
Macro GPS HR Set (Hrudný pás na tep.frekvenciu): 139.95 €
Macro GPS HR Set (Hrudný pás, senzory na rýchlosť a kadenciu): 179.95 €

Predstavujeme vám Lezyne Macro GPS s veľkým displejom. Tento prístroj je vybavený mnohými pokročilými technológiami, ľahko sa používa a je v cenovo dostupnom balení. Cyklocomputer Macro GPS môžete spárovať s Bluetooth a voľne dostupnou aplikáciou Lezyne Ally pre iOS a Androidy a tak dokážete merať výkon, pulz srdca, rýchlosť/kadenciu. Lezyne Macro GPS vám ponúka aj turn-by-turn navigáciu, nahrávanie trasy, Strava Live Segments, upozornenie na email, textovú správu alebo telefonát. Optimalizovaný nahrávací systém GPS sleduje všetky dôležité cyklistické dáta a prispôsobiteľný displej s až piatimi obrazovkami umožňuje užívateľovi vidieť všetky informácie, ktoré chce vidieť. Batéria cyklocomputra Lezyne Macro GPS vydrží až 22 hodín čím poskytuje dostatok šťavy pre celodenné jazdy.

Veľký výber GPS cyklocomputrov Lezyne nájdete tu: 

 

Mini GPS

Mini GPS: 99.95 €
Mini GPS HR Set (Hrudný pás na tep.frekvenciu): 139.95 €
Mini GPS HR Set (Hrudný pás, senzory na rýchlosť a kadenciu): 179.95 €

Lezyne Mini GPS je super kompaktný a ľahký cyklopočítač nabitý funkciami v skvelej cene aká na trhu nemá konkurenciu. Jeho mimoriadne ostrý displej je veľmi dobre čitateľný pre svoju veľkosť. Prístroj má prispôsobiteľné dátové polia a obrazovky. Pripojenie pomocou Bluetooth Smart umožňuje merať výkon, tep srdca a rýchlosť/kadenciu. Mini GPS môžete spárovať s iOS a Androidom s voľne dostupnou aplikáciou Lezyne Ally, ktorá vám ponúka turn-by-turn navigáciu, pravdivé nahrávanie trasy, Strava Live Segments, upozornenie na email, textovú správu alebo telefonát. Veľká batéria umožňuje cyklocomputru Lezyne Mini GPS 10 hodinový výkon a optimalizovaný záznamový systém GPS sleduje všetky nevyhnutné jazdné dáta.

Veľký výber GPS cyklocomputrov Lezyne nájdete tu:

LEZYNE GPS HODINKY – KOLEKCIA YEAR 10

Hodinky Micro Color GPS

Hodinky Micro Color GPS : 169.95 €
Hodinky Micro Color GPS HR set (Hrudný pás na tep.frekvenciu):): 209.95 €

Absolútna bomba! Úplná novinka hodinky Lezyne Micro C GPS  so všetkými najmodernejšími funkciami, ktoré majú naše GPS cyklopočítače. Tieto GPS hodinky sú navrhnuté pre všestranných športovcov. Hodinky majú výrazný farebný displej, ponúkajú špecifické režimy pre cykloturistiku, pešiu turistiku a beh, vrátane základného životného štýlu. S Bluetooth a Ant+ prepojením sa prístroj môže spárovať s meračom výkonu, pulzmetrom a meračom rýchlosti/kadencie. Navyše je prístroj možné spárovať s iOS a Androidom cez dostupnú Lezyne Ally aplikáciu, ktorá ponúka turn-by-turn navigáciu, pravdivé sledovanie trasy, Strava Live Segment a upozorenie na sms správy, emaly a prichádzajúce telefonáty. Odolný a komfortný TPR remienok chráni hodinky, štandardný USB port zjednodušuje nabíjanie na viac ako 100 hodín (až 14 hodín v režime GPS). Integrovaný akcelerometer počíta kroky v lifestyle režime, zlepšuje GPS sledovanie a zvyšuje výdrž batérie.

Veľký výber GPS cyklocomputrov Lezyne nájdete tu: 

Hodinky Micro GPS

Hodinky Micro GPS : 139.95 €
Hodinky Micro GPS HR set (Hrudný pás na tep.frekvenciu):): 179.95 €

Multi-režimové Lezyne Micro GPS hodinky sú pohodlne nositeľné pre ambicióznych aj rekreačných športovcov. Hodinky sú vybavené s Bluetooth Smart a Ant + pripojením, ktoré môžete súčasne spárovať s meračom výkonu, pulzmetrom a senzorom na rýchlosť/kadenciu, aj s iOS alebo systémom Android. Navyše je hodinky  Lezyne Micro GPS možné spárovať s iOS a Androidom cez dostupnú Lezyne Ally aplikáciu, ktorá ponúka turn-by-turn navigáciu, pravdivé sledovanie trasy, Strava Live Segment a upozornenie na sms správy, emaily a prichádzajúce telefonáty. Okrem toho ponúka základný režim pre životný štýl alebo si môžete vybrať z režimu pre cykloturistiku, pešiu turistiku alebo beh. Integrovaný akcelerometer funguje ako krokomer a tiež zlepšuje záznam dát v režimoch GPS. Hodinky Micro GPS majú výdrž až 100 hodín (až 14 hodín v režime GPS) pri plnom nabití a štandardný USB portu zjednodušuje nabíjanie. Odolný TPR remienok je pohodlný a dodáva hodinkám moderný, priemyselný dizajn.

Veľký výber GPS cyklocomputrov Lezyne nájdete tu:

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej