ONLINE MAGAZIN

UE WONDERBOOM: malý s mohutným zvukom

Spoznajte najnovší prírastok do rodiny prenosných, skutočne vodotesných reproduktorov Ultimate Ears, ktoré so sebou môžete vziať kamkoľvek. Nový malý reproduktor Ultimate Ears WONDERBOOM™, s Bluetooth pripojením, má značnú osobitosť a prekvapivo mohutný zvuk.

Prenášanie reproduktoru WONDERBOOM je jednoduché, ale ešte podstatnejšia je nekompromisná kvalita zvuku, ktorý je čistý, ostrý, s mohutnými basmi a navyše reproduktor vydrží hrať naozaj dlho. Reproduktory WONDERBOOM sú k dispozícii v šiestich sviežich farebných prevedeniach: Stone (sívá), Phantom (čierna), Fireball (červená), SubZero (modrá), Cashmere (ružová) a Lilac (fialová).


Reproduktor WONDERBOOM je vytvorený pre tých, čo milujú hudbu, sú stále pripojení, cestujú a chcú mať svoju hudbu so sebou hneď od prebudenia až do chvíle kedy sa ukladajú k spánku. Súčasne chcú, aby technológie, ktoré používajú, boli intuitívne a ladili tak so spontánnym duchom ich životného štýlu. WONDERBOOM je jednoducho o hudbe – žiadne zmätky, žiadne problémy. Je to reproduktor postavený na jednoduchosti a mohutnom zvuku. Zapnúť, spárovať, začať prehrávať. Chcete viac? Tlačidlo UE v hornej časti reproduktoru vám umožní spúšťať prehrávanie, pozastaviť ho, preskakovať skladby – a tiež pripojiť dva reproduktory WONDERBOOM do sterea, aby ste mali dvojnásobnú zábavu.

Vďaka reproduktoru WONDERBOOM môžete hudbu oslobodiť z útrob vášho telefónu a užívať si ju všade, kde má znieť a riadne nahlas. Streamujte a zdieľajte svoju hudbu kedykoľvek a kdekoľvek s reproduktormi WONDERBOOM – nech už máte party pri bazéne, chystáte sa stráviť noc vonku s priateľmi, alebo musíte prežiť ten zablatený alebo uprášený letný festival. Keď zmokne, žiadny problém. Keď sa zašpiní, opláchnite ho.

„Nenechajte sa zmýliť jeho veľkosťou ani cenou: táto malá kráska je súčasne i veľké zviera,“ povedala Charlotte Johs, generálna riaditeľka spoločnosti Ultimate Ears. „Wonderboom je malý, super ľahko prenosný Bluetooth reproduktor s prekvapivo mohutným zvukom. A rovnako ako ostatní členovia rodiny produktov Ultimate Ears je prakticky nezničiteľný.“

Rovnako ako jeho súrodenci Ultimate Ears BOOM 2 a Ultimate Ears MEGABOOM, ktorí už získali mnohé ocenenia, poskytuje aj Wonderboom čistý a zreteľný zvuk v poli 360 stupňov s vyváženými basmi, ktoré vás pohltia. Naviac je aj odolný voči pádu z výšky až meter a pol. Reproduktor Wonderboom sa môže pochváliť výdržou batérie až 10 hodín a dosahom Bluetooth pripojenia do 30 metrov. Wonderboom je skutočne vodovzdorný a nemusíte sa o neho báť: má triedu ochranného krytia IPX7 (takže môže byť ponorený do hĺbky jedného metra až po dobu 30 minút), vie plávať na hladine a v hornej časti má závesné očko, takže ho ľahko pripnete na akúkoľvek tašku. Rozbehnite to s reproduktorom WONDERBOOM na bicykli, pripnite si ho na batoh alebo ho bez veľkého rozmýšľania hoďte do zátoky. S novým WONDERBOOMom vám už neunikne ani nota. Žite pre zábavu, nie pre komplikované funkcie.

Očakáva sa, že reproduktor Ultimate Ears WONDERBOOM bude k dispozícii v Českej republike a na Slovensku prostredníctvom e-shopu Alza od apríla 2017 za odporúčanú maloobchodnú cenu 99.99€. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese wwww.ultimateears.com alebo na Instagrame.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Technika Technológie

Samsung predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2, ktorý ochráni cenný majetok používateľov

Nová verzia je univerzálnejšia a znamená viac pokoja v duši. Vďaka novým funkciám má používateľ sledovanie svojich vecí pod kontrolou. Možnosti vyhľadávania stratených predmetov sa s novou verziou výrazne rozšírili  Spoločnosť Samsung Electronics predstavuje prívesok Galaxy SmartTag2. Novinka prináša do radu inteligentných príveskov Galaxy SmartTag množstvo vylepšených spôsobov, ako strážiť a sledovať cenné predmety. Možnosti […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Radíme Vám Technika

Od železníc smrti až po guľové vlaky

Od svojho rozmachu v 19. storočí je železnica najvýznamnejším stelesnením moderných technických výdobytkov ako aj jedným z najdôležitejších dopravných prostriedkov. Pomocou železničných tratí sme schopní zdolávať hory, prekonávať obrovské vodné plochy a kliesniť si cestu divočinou. Aby sme sa však  k tomu dopracovali, museli výrobcovia a konštruktéri dosiahnuť fantastické výkony, ale aj vykonať bezohľadné rozhodnutia. Príbehy železníc […]

Čítať ďalej