ONLINE MAGAZIN

Futuristický motocykel Honda vychádzajúci z modelu NM4 Vultus sa predstaví v celovečernom filme „GHOST IN THE SHELL“

Od 31. marca kinách vo viac ako 50 krajinách sveta.

Značka Honda podporila  výrobu celovečerného filmu „GHOST IN THE SHELL“ spoločností Dreamworks Pictures a Paramount Pictures a ako základ hlavného motocyklu pre film poskytla svoj model „NM4 Vultus“, ktorého futuristický štýl je veľmi obľúbený.

 

Príbeh filmu „Ghost in the Shell“, ktorý vychádza  zo známeho japonského komiksu manga, sa odohráva v blízkej budúcnosti. Scarlett Johansson v hlavnej úlohe policajtky Major bola zachránená po vážnej nehode a ako prvá svojho druhu bola počítačovo zdokolnalená tak, že sa z nej stal dokonalý vojak, ktorého úlohou je zastaviť nejnebezpečnejších zločincov na svete. Beat Takeshi sa predstaví ako jej nadriadený Aramaki. Režisérom filmu je Rupert Sanders.

Model NM4 Vultus, ktorý bol vyvinutý s dôrazom na futuristické rysy a atraktívny vzhľad, bol predstavený v apríli 2014. Vďaka ideálnej zhode koncepcie a vzhľadu NM4 Vultus s prostredím filmu bol tento motocykel vybraný na natáčanie. Stroj vo filme vycháza z dizajnovej štúdie vytvotrenej spoločnosťou Honda, ktorá bola produkčným tímom ďalej upravená a následne použitá ako stroj pre hlavnú hrdinku. Vďaka nemu sa futuristický svet zobrazený vo filmu stáva ešte realistickejší.

 

 

 

Premiéra filmu „GHOST IN THE SHELL“ sa uskutoční 31. marca vo viac ako 50 krajinách sveta. Ďalšie informácie o filme sú dostupné na stránkach

http://www.ghostintheshellmovie.com.


NM4 Vultus

Stroj použitý vo filme, ktorý vychádza z modelu NM4 Vultus, bude vystavený na 33. motocyklovej výstave 2017 v Osake (od soboty 18. marca do pondelka 20. marca) a na 44. tokijskom motosalónu (od piatku 24. marca do nedele 26. marca).

 

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej
Film Náš tip Umenie a kultúra

DOMINA – Predbehla dobu o mnoho storočí

Neuveriteľný skutočný príbeh Livie Drusilly, manželky Caesara Augusta, ožíva tento mesiac na televíznej stanici Epic Drama. DOMINA ponúka divákom pútavý pohľad do starovekého Ríma, konkrétne do obdobia okolo roku 27 pred Kristom. Seriál, ktorý predstavil režisér David Evans, sa však opiera o príbehy žien, ktoré stáli za mocnými mužmi vtedajšej doby. Hlavnou postavou je Lívia […]

Čítať ďalej