ONLINE MAGAZIN

Oslávte koniec roka s BlackBerry DTEK60

Najbezpečnejší Android smartphone na svete so špičkovou výbavou prichádza z dielne kanadského BlackBerry ako vlajková loď pre koniec roka 2016.

Model DTEK60 je najvýkonnejšie BlackBerry, ktoré bolo kedy vyrobené! V jeho útrobách sa nachádza jeden z najsilnejších čipsetov na trhu, Qualcomm Snapdragon 820, ktorý poháňa operačný systém Android špeciálne upravený spoločnosťou BlackBerry. Nemusíte mať strach o dostatok výkonu ani dostupnej pamäte a naopak si môžete naplno užívať skvelý QHD displej alebo 21Mpx fotoaparát. A bezpečnosť ? Tá je predsa vždy na prvom mieste!

BlackBerry DTEK60

BlackBerry kladie obrovský dôraz na bezpečnosť a súkromie svojich užívateľov. Plne rešpektuje fakt, že spôsob, akým zdieľate svoje dáta – fotografie, správy, polohu – záleží len a len na vás. Preto BlackBerry podniká samostatné kroky na to, aby vás ochránilo pred únikom dát, malwarom a všetkými pokusmi o napadnutie a kompromitovanie vášho operačného systému.

Unikátna aplikácia “DTEK by BlackBerry” samostatne monitoruje úroveň zabezpečenia vášho prístroja, všetku činnosť operačného systému a aplikácií a včas vás upozorní na prípadné riziká. Zároveň dokáže upozorniť používateľa v prípade nežiadúcich prístupov aplikácií k rôznym funkciám prístroja, ako je záznam zvuku, zhotovovanie fotografií, posielanie SMS správ alebo pristupovanie ku kontaktom a polohe.

Bezpečnosť užívateľa je pre BlackBerry vždy na prvom mieste. Séria DTEK je sériou bezpečných Android smartfónov, a tak je to aj v modeli DTEK60. Výrobný proces využíva unikátnu technológiu Hardware Root of Trust, ktorá pridáva bezpečnostné kľúče do čipsetov vo vnútri DTEK60. Bezpečnostný Bootloader využíva viacstupňové overenie na zistenie, či nebol Android OS zmanipulovaný. Samotný Android 6.0 Marshmallow bol tiež posilnený voči útokom, a to šifrovaním FIPS 140-2 a ponúka DTEK aplikácii sledovať a fixovať porušenie ochrany osobných údajov, ako sú fotografie, správy alebo kontakty.

BlackBerry DTEK60

Model BlackBerry DTEK60 je vybavený operačným systémom Android, ktorý výrobca obohatil o vlastné riešenia pre vyššiu produktivitu a pohodlnejšiu komunikáciu. Základom je obľúbené komunikačné centrum BlackBerry Hub, ktorý v sebe integruje všetku komunikáciu z najrôznejších kanálov na jedno miesto: e-maily, SMS, BBM, WhatsApp, Facebook Messenger, Viber, hovory alebo Instagram. Táto vlastnosť Hubu v kombinácii so zbytkom softwarového balíčku BlackBerry, od základu mení spôsob práce s Androidom.

BlackBerry DTEK60

V tele modelu DTEK60 sa ideálne skĺbila vynikajúca hardvérová výbava s precíznym dielenským spracovaním využívajúcim prémiové materiály ako sú kov a minerálne sklo. Kompaktné telo s kovovým rámom je tenké iba 6.9 mm a dostupné v obchodoch za cenu približne 579 Eur.

Základné parameter BlackBerry DTEK60  

Systém: Android 6.0 Marshmallow
Chipset: Qualcomm Snapdragon 820 MSM8996
Procesor: 64 bit. Quad-Core 2 x 2,15 GHz + 2 x 1,6 GHz, grafika Adreno 530
Rozmery: 154 x 75 x 7 mm,
Hmotnosť: 165 gramov
Displej: 5,5“ (140 mm) AMOLED displej s QHD rozlíšenie, 1440 x 2560 b., 534 ppi, ochrana proti poškriabaniu,
Fotoaparát: 21 Mpix, duálny LED blesk, AF (PDAF), až 4K video, clona f/2.0
Predná kamera: 8 Mpix, širokouhlá – rozsahom 84 °, FF, Full HD video, clona f/2.2
Pamäť: 32 GB + 4 GB RAM + microSD do 2 TB,
Konektivita: 2G, 3G, 4G / LTE, Bluetooth 4.2, Wi-Fi, NFC, USB-C, USB OTG, GPS, Glonass, BeiDou, čítačka odtlačkov prstov, informačná dióda, audio jac
Batéria: 3000 mAh s podporou rýchleho nabíjania Quick Charge 3.0

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Nezaradené

Určená pre profesionálnych fotografov s kapacitou 1TB

Spoločnosť Kingston Digital oznámila zahájenie predaja pamäťovej karty Canvas React Plus V60 SD. Tento najnovší prírastok rozširuje rad pamäťových kariet Canvas React určených pre vášnivých fotografov, ktorí využívajú rozhranie UHS-II.

Čítať ďalej