ONLINE MAGAZIN

Orchidea plná voňavých prekvapení

Predstava ideálneho wellness pobytu sa začína a končí pri relaxe. Príjemné prostredie, svetlá, zvuky, vône a relaxačné masáže s liečivým účinkom sú malým zázrakom pre náš organizmus

Hotel Orchidea sme si vybrali preto, lebo ako jediný vo Veľkom Mederi má rozsiahle wellnes centrum a je aj hneď oproti termálnemu kúpalisku s liečivou vodou. Hoci sme zvýhodnené kupóny dostali hneď po príchode na recepciu, priznáme sa, vôbec sme ich nevyužili.

Hotel Orchidea

Postačilo nám príjemné relaxačné prostredie priamo v hotelovom trakte, bazén s protiprúdom, priestranná vírivka s niekoľkými tryskami, fínska sauna a dve parné – soľná i bylinková. K jedinečnému pocitu komfortu nám pomohlo aj to, že sme si mohli celý tento „zázračný“ svet objednať len sami pre seba, bez zvedavých pohľadov návštevníkov a hluku, ktorému sa nedá vyhnúť vo verejnom thermal parku. Vďaka personálu, ktorý nám ochotne vysvetlil, ako sa dá ovládať protiprúd i jacuzzi a priniesol nám jahody so šampanským, sme sa na pár hodín vyslobodili zo zajatia rutiny všedných dní a ponorili sa do zmyselného relaxu.

In Drive magazín Slovak Lines odporúča čitateľom

Už na prvý pohľad nás veľmi milo prekvapil príjemný turecký nádych, čistota a vôňa. V parných saunách sme sa usadili do príjemných „lóží“, čo nám zabezpečilo komfort a dostatočný osobný priestor. Z malej recepcie hneď oproti saunovému svetu sme si mohli objednať nápoje.
Najväčšiu chybu sme urobili, že sme sa v hoteli zdržali len jeden deň. Nestihli sme si tak dopriať masáže. Z ponuky nás zaujala najmä energizujúca celotelová masáž, anticelulitídový spevňujúci zábal či medová detoxikačná masáž, skvelý je aj rašelinový zábal.

In Drive magazín vyskúšal a môze odporučiť ďalším ako najvyššiu kvalitu

Orchidea wellness hotel je malou oázou v uponáhľanosť svete. Jeho riaditeľ a zároveň investor Štefan Meliško si takto splnil sen a kvalitnými službami sa snaží prilákať čo najviac hostí, ktorí vedia oceniť komfort a dobré nápady. Vládne v ňom príjemná, priam domácka atmosféra, všimli sme si, že riaditeľ nič nenecháva na náhodu, personál prišiel skontrolovať aj cez víkend. Páčilo sa nám, že sa pristaví aj pri hosťoch, nebráni sa osobnému stretnutiu a akýmkoľvek novým podnetom.

In Drive magazín Slovak Lines odporúča hotel Orchidea

Oceniť musíme aj hotelovú kuchyňu. Ochutnali sme grilovanú bravčovú panenskú sviečkovicu s hráškovou kašou, kačacie prsia na opečených jabĺčkach, jarnú špargľovú polievku a tradičné halászlé a musíme povedať, že boli dokonalým kúskom, ktorému sa nedalo nič vyčítať. Tieto lahôdky aj pre náročnejších gurmánov vrelo odporúčame. Domov sme sa vrátili ako vymenení, s telom ľahkým ako pierko a pri spomienke na ochotný a milý personál sme sa ešte dlho usmievali. Tento hotel jednoznačne odporúčame aj náročnejším klientom.

Text: Renata Michálková Gesvantnerová

 

SPA & Wellness Hotel Orchidea***

Rozmarínová 3326/2

932 01 Veľký Meder

Telefón: +421 31/591 9001, +421 905659537

E-mail: hotelorchidea@hotelorchidea.sk *

www.hotelorchidea.sk

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej