ONLINE MAGAZIN

Axis a Canon oznamujú zmenu v predaji a marketingu pre portfólio sieťových video produktov

Spoločnosti Axis Communications a Canon Inc. dnes oznámili, že uzavreli dohodu, podľa ktorej dôjde k zmene aktivít v oblastiach predaja a marketingu na hlavných regionálnych trhoch na celom svete. Axis prevezme zodpovednosť za marketing a predaj celého portfólia sieťových video produktov spoločnosti Canon, a to v Európe, na Strednom východe a v Afrike (EMEA) a v Severnej Amerike. Zmena pre EMEA začne platiť od 1. septembra a v Severnej Amerike od 1. októbra.

„Trh produktov pre sieťový video dohľad naďalej vykazuje veľký potenciál. Ako vedúca spoločnosť v tomto odbore má Axis vynikajúcu pozíciu, aby mohol zahrnúť predaj sieťových video produktov spoločnosti Canon do svojho širokého portfólia produktov a riešení v regiónoch EMEA a v Severnej Amerike. Tieto zmeny ukazujú silné odhodlanie spoločnosti Canon budovať dlhodobú účasť Axis na trhu,“ povedal Ray Mauritsson, prezident spoločnosti Axis Communications.

Vzhľadom k tomu, že sa spoločnosť Axis v roku 2015 stala súčasťou Canon Group, obe firmy diskutovali o rôznych možnostiach účelného presadzovania ponuky svojich sieťových video produktov a riešení. Táto zmena v rámci predaja a marketingu je efektívny spôsob ako maximálne využiť synergiu spoločností Canon a Axis.

Na japonskom trhu bude Canon (Canon Marketing Japan) aj naďalej predávať portfólio sieťových video produktov značky Canon a navyše sa stane partnerom spoločnosti Axis za účelom predaja jej produktového portfólia. Tento krok sa uskutoční nad rámec existujúcej siete partnerov spoločnosti Axis. Pokiaľ ide o zvyšok regiónu Ázie a Tichomorie, možnosti využitia portfólia sieťových video produktov a riešení Canon sú zatiaľ predmetom skúmania.

Podľa novej stratégie budú mať partneri a zákazníci spoločnosti Canon všetky výhody, ktoré prináša marketing, obchod a technické odborné zázemie spoločnosti Axis a získajú prístup k širšiemu spektru produktov a riešení od vedúcej spoločnosti na trhu sieťového videa.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Architektúra Automobily Business Cestovanie Film Gastronómia Náš tip outdoor

Slovak Lines 5 2022

Najnovšie vydanie In Drive magazínu je opäť v distribúcii.  

Čítať ďalej
Business

Najdrahší diamant sveta za 73 miliónov euro našli v Botswane

Svet má nový rekord. Je ním impozantná „Ružová hviezda“ – 59,6 karátu vážiaca diamant, ktorý bol vydražený začiatkom roku 2017 v hongkonskej aukčnej sieni Sotheby’s. Za ružový exemplár pomenovaný Pink Star zaplatil jeho nový majiteľ cez 73 000 000 euro. Vojna diamantov Diamant Pink Star ukradol prvenstvo modrému diamantu Oppenheimer Blue, ktorý bol v máji […]

Čítať ďalej