ONLINE MAGAZIN

Spoločnosť Honda predstavila špeciálne edície Civic Type R Black a White

Spoločnosť Honda predstavila špeciálne edície Civic Type R Black a White

Špeciálne edície Black a White modelu Civic Type R vychádzajú z výbavy GT tejto vlajkovej lode
K dispozícii na Slovensku od augusta 2016

 

Spoločnosť Honda predstavila dve atraktívne špeciálne edície svojho rekordného* výkonného hatchbacku Civic Type R. Verzie Black Edition a White Edition k už veľkorysej štandardnej výbave pridávajú štylistické vylepšenia a unikátne vyhotovenie interiéru.

In Drve magazín Slovak Lines odporúča

Tieto edície, ktoré vychádzajú zo špičkovej úrovne výbavy GT tohto „pretekárskeho vozidla pre každého“, obsahujú výrazné červené prvky na prednom i zadnom spojleri a vyhotovenie krytov spätných zrkadiel a bočných krídel spojlera v unikátnej metalickej farbe Rally Red.

Pri Black Edition sú široký predný spojler, znížené bočné prahy, zadný difúzor a 19-palcové kolesá z ľahkej zliatiny vyhotovené v lesklej čiernej farbe, zatiaľ čo zvyšok vozidla je lakovaný čiernou perleťovou farbou Crystal Black Pearl. Verzia White Edition si zachováva lesklý čierny zadný difúzor, ale predný spojler, prahové lišty a kolesá sú spoločne so zvyškom karosérie zladené v známej bielej farbe Honda Championship White.

In Drve magazín odporúča
In Drive magazín Slovak Lines odporúča

V interiéri sú sedadlá oboch špeciálnych edícií čalúnené semišovou čiernou tkaninou s červenými akcentmi a s dvojitými švami. Výstupy vetrania sú lemované charakteristickými červenými doplnkami. Bohatá štandardná výbava zahŕňa dvojzónovú klimatizáciu, multimediálny systém Honda CONNECT so satelitnou navigáciou Garmin, prémiový audiosystém s CD prehrávačom, ôsmimi reproduktormi a s výkonom 212 W, svetelný senzor na automatické rozsvietenie svetlometov, dažďový senzor plus predné a zadné parkovacie senzory.

Verzie Type R Black Edition a White Edition sú tiež vybavené pokročilým systémom podpory riadenia Honda (ADAS). Tento komplexný súbor bezpečnostných technológií zahŕňa varovanie pred čelnou zrážkou, varovanie pred neúmyselným opustením jazdného pruhu, automatické prepínanie diaľkových svetiel, detekciu objektov v mŕtvom uhle, asistenta na cúvanie z parkovacieho miesta a rozpoznávanie dopravných značiek.

Predaj modelov Honda Civic Type R Black Edition a White Edition sa začne od 22.8.2016 za cenu výbavy GT.

 

In Drive magazín Slovak Lines odporúča

* V júni 2016 značka Honda splnila svoj cieľ dosiahnuť s modelom Civic Type R rekordné časy na odjazdené kolo medzi produkčnými vozidlami s pohonom predných kolies na piatich legendárnych európskych pretekárskych okruhoch. Vďaka novému 2-litrovému motoru VTEC TURBO – ktorý sa vyznačuje vyšším výkonom, točivým momentom a lepšou odozvou ako pri všetkých predchádzajúcich modeloch Type R – dosiahol štandardný produkčný model Civic Type R v apríli prvý rekordný čas na okruhu Silverstone Grand Prix. Potom nasledovali rekordné časy medzi produkčnými vozidlami s pohonom predných kolies na okruhoch Spa Francorchamps v Belgicku, Monza v Taliansku, Estoril v Portugalsku a na maďarskom Hungaroringu.

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej