ONLINE MAGAZIN

In Drive magazín Slovak Lines odporúča – HOTEL HOLIDAY INN****

Moderný štvorhviezdičkový hotel Holiday Inn Trnava poskytuje 900 m2 konferenčných priestorov, ubytovacích a doplnkových služieb prvotriednej kvality. Spája vynikajúcu polohu, komfortné ubytovanie, wellness služby zavŕšené neopakovateľným gastronomickým zážitkom.

Hotel Holiday Inn Trnava

KONFERENČNÉ PRIESTORY – variabilita a profesionalita

Hotel Holiday Inn Trnava

Orientácia na business klientelu sa v Holiday Inn premieta v podobe veľkých konferenčných priestorovs kapacitou 700 hostí a  možnosťou ich variabilného delenia. Vďaka rozlohe 900 m štvorcových, kompletnému servisu a profesionálnemu prístupu pri organizovaní stretnutí, hotel Holiday Inn je tým pravým miestom pre vaše spoločenské podujatie.

Dve veľké kongresové sály a tri menšie školiace miestnosti poskytnú maximálny komfort a zázemie na priebeh konferencií, kongresov, firemných akcií, školení, team-buildingových podujatí, workshopov, prezentácií či pracovných stretnutí. Holiday Inn Trnava ponúka možnosť prenájmu  6 miestností.

Vybavenie kongresovo-spoločenského centra,  promptná a mimoriadne kvalitná kuchyňa, moderné  prostredie i kvalifikovaný personál zaručujú vysokú úroveň a komplexnosť služieb podľa želania klienta. K celkovému komfortu hostí prispieva podzemné parkovisko  s kapacitou 66 vozidiel, wellness  centrum  a ďalšie doplnkové služby.

UBYTOVACIE MOŽNOSTI – komfort najvyššieho štandardu

Holiday Inn v Trnave ponúka 103 nadštandardne vybavených dvojlôžkových izieb s celkovou kapacitou 206 stálych lôžok a 33 prísteliek, ktoré zmenia váš pobyt na zážitok. Vybrať si môžete spomedzi kategórií ŠTANDARD, EXECUTIVE, ŠTÚDIO či PREZIDENTSKÝ APARTMÁN.

Hotel Holiday Inn Trnava

Dvôjlôžkové izby typu štandard zabezpečia vysoký komfort vášho pobytu a ten najpohodlnejší spánok. Vychutnajte si zadarmo vankúšové menu, kávu, čaj a bezdrôtové pripojenie na internet.

Druh izieb executive je navyše vybavený veľkou LCD TV obrazovkou, nastaviteľnou pracovnou stoličkou, luxusnou kozmetikou a žehličom na nohavice.

Štýlovo a luxusne zariadené štúdio ponúka priestrannú obývaciu a spálňovú časť. Navodzujúce pocit pohodlia, je ideálnym miestom pre náročnejších hostí a strávenie dlhodobých pobytov. V porovnaní s izbou executive si môžete dopriať king-size lôžko pre dve osoby, druhú LCD obrazovku a turndown servis.

Hotel Holiday Inn Trnava

Luxusne zariadený prezidentský apartmán s rozlohou až 70m2 pozostáva z obývacej izby s priestranným sedením a 2 spálňami s dostatkom priestoru na prácu aj relax. Okrem toho ponúka terasu s privátnym posedením a niekdajší Šľachtický konvikt. Možnosť využitia až 4 osobami.

PRE GURMÁNOV – zážitok s michelinským šéfkuchárom

Reštaurácia CULINARIA sa pod šéfkuchárskymi rukami Ami-ho El Gani-ho s michelinskou praxou mení na raj pre gurmánov. V príjemnej atmosfére ochutnáte modernú gastronómiu s prvkami medzinárodnej a slovenskej kuchyne. Jedinečnosť miesta a chutí dodá vášmu stretnutiu s obchodnými partnermi nový rozmer.

Ideálnym miestom na stretnutia pri pohári vína je lobby bar ACADEMIA či VINOTÉKA GARDENIA, v ktorej si môžete vychutnať vína od slovenských ako aj svetových vinárov. Na záver dňa si môžete vychutnať cigaru v pohodlí neformálnej atmosféry Cognac & Whisky lounge.

OSTATNÉ SLUŽBY – dokonalý relax

Kvalitné wellness a fitness predstavujú v Holiday Inn pre návštevníka možnosť dokonalého relaxu.  Rozľahlé priestory, moderný interiérový dizajn a vírivky spolu s novinkou na trhu – sasha saunou – ponúkajú príjemné uvoľnenie. Po nich si doprajte jednu z ponuky thajských masáží, ktoré vykonáva skúsený a vyškolený personál priamo z Thajska s použitím kvalitných prípravkov.

 

Hotel Holiday Inn Trnava

Sasha sauna pozostávajúca zo suchej sauny, parnej sauny a emočnej sprchy ponúka viacero programov: biosaunu, fínsku saunu, tepidárium, tureckú saunu či calidarium.  Atmosféru dotvára pohľad na korunu storočného dubu umiestneného v zimnej záhrade GARDENIA. Hotel rovnako ponúka bezplatný vstup do posilňovne vybavenej najmodernejšími posilňovacími prístrojmi zn. Technogym vhodnými na kruhový tréning.

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej