ONLINE MAGAZIN

Pozvánka na zaujímavú konferenciu – Športový sponzoring

Informačný a spravodajský portálol  SportManagementSK,  Vám  prináša ďalšiu zaujímavú konferenciu, na ktorej sa dozviete všetko podstatné a zaujímavé, čo je spojené so sponzoringom v športe.

Informácie sa dozviete z prvej ruky a vďaka rôznorodému zloženiu hostí aj z viacerých uhlov pohľadu. Naši hostia Vám predstavia pohľad samotného sponzora, pohľad športovej organizácie, ďalej agentúry, ktorá pracuje so športovcami, ako aj pohľad samotných tvorcov zákona, no a určite nebude chýbať ani pohľad právnika.

Všetky informácie o mieste a termíne konferencie  sa dozviete:  TU

 

SportManagementSK je informačný a spravodajský portál, ktorý sa zaoberá problematikou marketingu, manažmentu a financií v oblasti športu. Projekt bol vytvorený firmou Move&Play s.r.o., ktorá pôsobí v oblasti športového marketingu.

 

 

Dôvodom vzniku tohto portálu bola absencia informácií o športovom biznise v slovenských médiách. Šport je v súčasnosti fenoménom, ktorý oslovuje obrovské masy ľudí v rôznych demografických či etnických segmentoch. Už dávno však šport nie je len o kopaní do lopty, behaní či šliapaní do pedálov. Je to zdroj príjmov a predmet podnikania, ktorého úspešnosť sa dá hodnotiť na základe ukazovateľov ako je počet divákov, úroveň sledovanosti, príjmy z predaja vstupeniek a vysielacích práv alebo príjmy z reklamy a predaja športového tovaru.

Hlavnou víziou je vytvoriť portál, ktorý poukáže na význam športu ako produktu a pomôže ľuďom pochopiť ho v širších ekonomických, manažérskych  a marketingových súvislostiach. Cieľom SportManagementSK nie je vytvoriť ďalší spravodajský športový portál alebo výsledkový servis.

Pracovný tím tvorí kolektív interných a externých novinárov, ktorí majú skúsenosti s ekonomickou žurnalistikou a športom.

Kontakty na redakčný tím portálu nájdete v sekcií Redakčný tím

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej